Soho

Krevet Soho jednostavno je drugačiji, on je spoj odlično usklađenih suprotnosti i to mu osigurava neosporan šarm i neodoljivost te nam se brzo i neprimjetno zavuče pod kožu.

Izvana mekan i podatan, a iznutra stabilan i čvrst, s praktičnim džepovima sa strane. Moderan u svojoj linijskoj, kubusnoj formi, a rustikalan uslijed neobaveznog i opuštenog, nezategnutog završnog dojma. Istovremeno moderan i retro, sposoban da projicira suvremen, svjež i jednostavan način života ako odaberemo neku svijetlu eko-kožu, ali isto nas tako bez problema prenosi u topao, nekonvencionalan, prirodan ambijent ako odaberemo neku tkaninu u natur bojama i strukturi.

Koketiranjem s nostalgijom i tradicijom, krevet Soho dozvoljava nam da budemo zanimljivo staromodni s modernim zaokretom, idealno za stvaranje relaksirajuće atmosfere u prostoru naše spavaće sobe.

Ovaj se krevet izrađuje u dvije varijante i u odnosu na spremište ispod ležaja.

Kada nema spremište naziva se samo Soho i u svom sastavu tada ne sadrži elastične podloge te se može kombinirati sa bilo kojim modelom podnica iz bogatog Hespo programa osim MATIC modela, s električnim motorom. Za njih je nužno predvidjeti drugi raspon metalnih nosivih prečki te obavezno to napomenite kod narudžbe kreveta.

Model sa spremištem zove se Soho Lux i u svom standardnom sastavu ima ugrađenu elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje.

Krevet Soho standardno se proizvodi za dimenzije madraca:

140/160/180x190 cm • 140/160/180x200 cm

Više u ovoj kategoriji: « Oscar Astoria »